Ingredienser:
1 kg köttfärs
3 lökar1 burk färdig pastasås valfri sort, jag valde Classico
3 förpackningar tomatkross
1-2 vitlöksklyftor
1-2 buljongtärningar, t ex köttbuljong, svampbuljong. Jag tog Renee Voltaries lantbuljong
1 msk tomatpuré
1 msk lättcreme fraiche paprika/chili
Man kan ha i en skvätt rödvin också
Stek den hackade löken på medelvärme i
ca 5 minuter och lägg över i grytan. Bryn sedan all köttfärsen och lägg i. Häll
på övriga ingredienser och pressa i vitlöken. Låt allt småkoka en bra stund,
gärna en timme eller så. Lägg i creme fraichen sist och lite peppar och salt.
Servera med färsk pasta och nyriven
parmesan. Och ja, det är väldigt gott med ett litet glas rött till.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar